Massages

Waarom een massage en waarom bij mij?

Je krijgt bij mij niet zomaar een massage. Bij mij krijg je een behandeling waarbij je je weer echt aanwezig gaat voelen in jouw lichaam. Deze tijd draait alleen om jou. Het is als een date met jezelf. Alles is verzorgd in een warm welkom en jij kunt gaan rusten als in een warm bad. Ik doe niks op routine want iedereen en elk moment is weer anders. 

Ik masseer graag met ZACHTE KRACHT wat een diepgaande werking heeft en lang doorwerkt. Daarom duurt een massage bij mij niet een uur maar wel een week! Jij gaat je weer fitter voelen met meer energie. Je ziet er weer mooier uit, stralender. Je gaat je weer aanwezig voelen in jouw leven. Je bent er weer! Je krijgt meer plezier in de dingen. En je zult meer GELUK en innerlijke rust ervaren.

Welke massage past bij jou?

Elke massage is net even anders. En welke massage het beste past hangt af van waar jij op dit moment het meest behoefte aan hebt. Kijk rustig rond en welke massage je ook kiest, ze zijn allemaal HEERLIJK!

a touch of energy
a touch of energy
a touch of energy
a touch of energy
infinity los

Energy Flow Massage

Deze lichaamsmassage is een uitgebalanceerde combinatie van aandachtige strijkbewegingen en het uitoefenen van lichte tot stevige druk op specifieke plaatsen. Door de warmtewerking en aanraking worden de spieren losser. De huid en onderhuids weefsel worden los gemaakt en dit bevordert de doorbloeding van de spieren, weefsels en organen. Hierdoor krijgt je immuunsysteem een flinke oppepper, verbetert je stofwisseling aanzienlijk en gaat je energie, jouw kostbare LEVENSENERGIE weer stromen. Zo kunnen jouw lichaam en geest weer in hun natuurlijke staat komen. Hierdoor zul jij je na deze behandeling weer uit één stuk voelen en veel beter in je vel zitten letterlijk en figuurlijk! En dat je huid ook weer straalt, is mooi meegenomen.

Een Energy Flow massage kost:
60 min. € 57,50
90 min. € 82,50

infinity los

Aroma therapie

Deze unieke vorm van massage therapie is één van de meest heilzame behandelingen. Het is een zachte ritmische massage waarbij ik gebruik maak van pure etherische oliën van kruiden, bloemen en andere plantdelen. De combinatie van deze geneeskrachtige oliën die worden opgenomen door de huid en de geur hebben een weldadige invloed op je gemoedstoestand en kunnen pijntjes en kwaaltjes verminderen. Doordat de essentiële oliën worden aangebracht langs de meridiaan banen en op specifieke contactpunten hebben ze direct invloed op je zenuwstelsel. Dit zorgt voor een rustgevend troostend gevoel. Een bijzonder HELENDE massage voor je lichaam en je geest. Je zult weer naar buiten lopen met een gelukzalige glimlach!

Een aroma therapie behandeling kost:
60 min. € 59,50

a touch of energy
a touch of energy
a touch of energy
a touch of energy
infinity los

Happy Feet

Deze voetenmassage is een relatief korte maar zeer effectieve behandeling. Je voeten zijn het fundament van je lichaam en dragen je de hele dag. Bovendien zijn ze jouw verbinding met de aarde waardoor jij JOUW PLEK op deze wereld hebt. Je voeten bestaan uit een heel fijn zenuwstelsel wat hier samenkomt vanuit je hele lichaam. Met deze ontspannende massage krijgt elk stukje van je voeten aandacht en masseer ik je onderbenen ook mee. Hierdoor krijgen je doorbloeding en energiestroom een flink zetje. De essentiële olie die ik hierbij gebruik, bevordert dit proces. Je voelt de spanning van je af glijden en je gaat letterlijk van je hoofd naar je voeten. Met blije voeten sta jij weer met je beide benen op de grond! 

We beginnen deze massage met een warm en reinigend voetenbadje.

Een voetenmassage kost:
35 min. € 35,00

infinity los

Ruimte in je hoofd

Als je hoofd vol zit dan is het tijd voor een hoofdmassage! Ons hoofd erbij houden is wat we goed kunnen. Focussen, plannen, passen en meten. Onze hersens kraken wat af en onze nek en schouders staan op scherp. Met deze massage brengen we letterlijk ruimte en rust in je hoofd. Je hoofdhuid, nek en schouders worden gemasseerd met lichte tot stevige draaibewegingen en druktechnieken afgewisseld met strijkingen. Vermoeidheid en spanning vloeien hierdoor weg en er komen HELDERHEID en ontspanning voor in de plaats. Hier mag je alle plannetjes even loslaten. Hoofdpijnklachten zullen verminderen en je gaat er beter van slapen. Fris stap jij weer naar buiten!  En dat je haar voller lijkt, is een leuk extraatje.

Een hoofdmassage kost:
30 min. € 32,50
45 min. € 47,50

a touch of energy
a touch of energy
a touch of energy
a touch of energy
infinity los

Chakra massage

Met deze bijzondere massage worden je lichaam en geest op subtiele wijze met elkaar in balans gebracht. Chakra’s zijn punten in ons lichaam waar energie zich verzamelt en ze zijn onderling met elkaar verbonden. Ze worden ook wel onze LEVENSBRONNEN of innerlijke krachten genoemd. Met name emotionele gebeurtenissen zijn van grote invloed en brengen dit systeem uit balans. En dat bepaalt weer hoe we het leven ervaren, tegemoet treden en omgaan met situaties waarin we ons bevinden. Met cirkelende bewegingen en met behulp van etherische oliën stimuleren we de gebieden rond de 7 belangrijkste chakra’s. Zo worden ze vrijgemaakt, met elkaar verbonden en kan de energie weer vrijuit stromen. Je zult een gevoel van diepe harmonie ervaren, dat alles klopt. Aangeraakt worden met liefde, dat is waar deze massage voor staat!

Een Chakra massage kost:
50 min. € 52,50

Meer informatie

Totaalpakket

Kun je niet kiezen welke massage je het liefst wilt? Dat hoeft ook niet, alle behandelingen zul je als heerlijk ervaren. Als je het pakket van alle vijf massages neemt dan krijg je 10 % korting en betaal je € 213,30 i.p.v. € 237,-. Zo kun je ze allemaal een keer uitproberen! 

Kleine beurs? Woensdagavond is voor jou. Dan mag je zelf bepalen wat je wilt betalen.

Verzoek?

Op verzoek of indien nodig gebruik ik hotstones, sportmassage technieken, Tuina massage (voorloper van de Shiatsu) grepen of cupping in mijn massages.

Deze praktijk is gericht op vrouwen.

Cadeau idee!

Zelf neem je misschien niet altijd de tijd voor een massage… maar gun je het wel een vriendin die op een burn out af lijkt te rennen of die een verdrietige tijd doormaakt. Je kunt een cadeaubon voor elk gewenst bedrag uitkiezen vanaf € 20,- en jijzelf krijgt een korting van 10% op je volgende behandeling!

Ervaringen van mijn klanten

In één woord Goddelijk! Je masseert met je hele hart en ziel en dat voel je. Soms doezel ik helemaal weg en ben compleet ontspannen, inclusief blosjes op mijn wangen ;). Na je aroma touch massage kan ik de hele dag wel zingen. En bij je chakra massage, waarbij je me uitnodigt om te gaan voelen, fluistert mijn lichaam mij dingen toe. Een cadeautje! Je hebt een prachtige gave waar je heel veel mensen blij mee kan maken, bewust kan maken van hun lichaam en hun gevoel en die verbinding alleen maar kan laten groeien. Je voelt zo veel en zo goed aan wat iemand nodig heeft. Je bent echt uniek daar in!

Charlotte Tonino

charlotte tonino

Lieve Viv, je hebt werkelijk waar gouden handen! Wat een fijne en intense massage heb ik vanmiddag van je ontvangen…. De rust, tijd en aandacht die je geeft, is enorm voelbaar tijdens de behandeling! Ware weldaad voor body & mind!!! Nogmaals reuze dank ♥♥

Nathalie Verstraeten

nathalie verstraeten

Een massage van Vivianne was meer dan een beetje ontspanning en losse spieren. Zij stemde de behandeling uitstekend af op dat wat ik nodig had. Vanuit rust, contact en stilte kon ik helemaal terug bij mezelf komen. Echt een aanrader! De oprechte aandacht was voelbaar. De massage is zo fijn, vakkundig en volledig! Vivianne weet precies wat we nodig hebben. We boeken meteen een afspraak voor een volgende keer!

Amber Groeneveld en Jeannette Groeneveld-Akse

amber groeneveld
jeannette groeneveld akse
Scroll naar boven